Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Liceu cancel·la definitivament la temporada 2019-20

El teatre també anuncia que presentarà ben aviat el programa del 2020-21

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

En una carta adreçada als mecenes, el president del Patronat del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany, ha anunciat la cancel·lació definitiva de la temporada 2019-20, decisió motivada per "la complexa situació generada per l'actual crisi sanitària". 

En la mateixa carta, Alemany lamenta que aquesta temporada no sigui recordada com la de la celebració del vintè aniversari de la reobertura del Liceu, tal com els hauria agradat, i explica que és "inviable desenvolupar les tasques del teatre, fet que ens impossibilita reprendre l'activitat prevista".

Tanmateix, el Liceu, segons diu Alemany, no abaixa el teló i ben aviat presentarà la temporada 2020-21, en què la direcció artística està treballant, també, segons es desprèn de la carta, "en una programació alternativa" per mantenir el teatre "viu sempre".

Alemany afirma que estan preocupats, perquè "les implicacions economico-finaceres són serioses per al Liceu i ens generen un repte molt important per acomplir amb tots els compromisos adquirits, tant per aquesta com per a la pròxima temporada", però, alhora, diu que "el Liceu es recuperarà" tot demanant el seu suport. 

El president del Patronat evoca, també, "el 'Nessun dorma' ple de força que l'Orquestra i el cor del Liceu van voler compartir amb tots nosaltres amb un clar missatge d'esperança, 'vincerò, vincerò'. És l'hora de vèncer", diu. 

NO T'HO PERDIS: Quan podré anar de concerts i festivals? Com seran?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

  

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat