Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'emocionant 'Nessun dorma' que ha publicat el Liceu i has de veure

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Són molts els projectes musicals que s'han gravat i publicat aquests dies de reclusió. Els intèrprets i compositors han aprofitat la inactivitat de l'escena musical per enviar missatges optimistes a la ciutadania en forma de cançons que s'han fet virals com 'Un Sant Jordi diferent' o per fer néixer nous fenòmens de les xarxes com els Stay Homas. Ara, l'Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu s'han unit en un vídeo multipantalla per enviar el que probablement és el missatge d'esperança més bonic que hauràs vist.

"Vincerò, vincerò"

Aquestes són les últimes paraules que Calaf entona a la cèlebre ària "Nessun dorma" de l'òpera Turandot. Qui no l'ha entonat alguna vegada? Un cant ple de ganes de seguir endavant i d'esperança que l'equip del Liceu vol que arribi a tothom en uns moments de dificultats. "Encoratjar la societat a iniciar plegats el camí del desconfinament i la tornada a la normalitat", explica el comunicat que han fet arribar als mitjans.

El resultat és un emocionant vídeo interpretat per 142 artistes de l'Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, la directora de Cor Conxita Garcia, el tenor canari Jorge de León i la direcció musical del mestre Josep Pons. La campanya batejada amb l'etiqueta #HoraDeVèncer vol ser "un homenatge a la lluminosa Barcelona tal com la coneixem, plena de vida i de gent als carrers".

NO T'HO PERDIS: Serrat, Txarango, Amaia... Barcelona organitza un macroconcert als balcons

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat