Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'La cenerentola'
Yasuko Kageyama-Opera Roma 'La cenerentola'

El Liceu ofereix l'òpera 'La cenerentola' de Rossini per 20 euros (si tens entre 18 i 35 anys)

Aquesta nova sessió de LiceUnder35 és una producció del Teatro dell’Opera di Roma amb direcció escènica d'Emma Dante

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Arriba una nova funció operística per a persones que tinguin entre 18 i 35 anys i vulguin gaudir del Gran Teatre del Liceu al preu reduït de 20 euros. L'òpera en qüestió és 'La cenerentola' de Gioachino Rossini, un 'dramma giocoso' que va tenir l'estrena absoluta a la Roma del 1817 i que arran del seu èxit, arribà a Barcelona només un any més tard. Dos segles després, podem tornar a gaudir d'una obra que Rossini va escriure quan tenia 25 anys, a l'estela de l'èxit d''Il barbiere di Siviglia'.

Basada en 'La ventafocs' de Charles Perrault, l'obra farà un total d'onze funcions a Barcelona, la primera de les quals, la del dijous 16 de maig a les 19.30 h, serà una sessió de LiceUnder35. Les entrades a preu reduït es posen a la venda en aquest enllaç el dimecres 17 d'abril a les 15 h per als membres de la comunitat LiceUnder35 (si te'n fas membre tindràs altres avantatges com poder comprar entrades a 30 euros 72 hores abans de cada funció) i a les 16 h per al públic general. A més, la funció del 30 de maig és una sessió 'Òpera entre generacions' a les 18 h a un preu de 35 € per anar-hi amb canalla. 

'La cenerentola'
Foto: Yasuko Kageyama / Opera Roma'La cenerentola'

'La cenerentola' és una producció del Teatro dell’Opera di Roma amb direcció escènica d'Emma Dante, un elenc que promet "els millors cantants rossinians del moment" incloent-hi Javier Camarena, a més del cor Madrigal i l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu sota la batuta per Giacomo Sagripanti. 

'La cenerentola'
Foto: Yasuko Kageyama / Opera Roma'La cenerentola'

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat