Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
J.A. Bayona
Foto: Ivan MorenoJ.A. Bayona

El Liceu ofereix un concert amb les bandes sonores de les pel·lícules més emblemàtiques de J.A. Bayona

L'espectacle té lloc en motiu de l'estrena de la nova pel·lícula del cineasta, 'La sociedad de la nieve'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou dels que us vau emocionar amb 'Un monstre em ve a veure' o 'L'impossible', ara podreu reviure les pel·lícules en directe amb una orquestra simfònica. El Gran Teatre del Liceu acollirà un únic concert amb les bandes sonores de les pel·lícules més emblemàtiques de Juan Antonio Bayona el pròxim 8 de desembre. El recital se celebrarà amb motiu de l'estrena de la seva última pel·lícula 'La sociedad de la nieve', que es va presentar al Festival de Cine de Venècia i que és candidata als Oscars 2024.

El mestre i compositor Fernando Velázquez portarà la batuta de l'Orquestra Simfònica del Vallès, que donarà vida a la música de l'univers cinematogràfic del director a través de les bandes sonores de pel·lícules com 'L'orfenat' (2007), 'Un monstre em ve a veure' (2006), 'Jurassic World' (2018) i també de 'La sociedad de la nieve' (2023). A més, el Cor Madrigal de Barcelona també participarà en la interpretació de la partitura de 'Jurassic World'.

Les entrades per l'esdeveniment ja estan disponibles a través de la pàgina web del Gran Teatre del Liceu i van des dels 10 euros fins als 113 euros, si voleu gaudir del concert des de la llotja de l'amfiteatre.

Gran Teatre del Liceu
Foto: Gran Teatre del LiceuGran Teatre del Liceu

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat