Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Liceu reobre amb un concert exclusiu per a plantes

El coliseu de les Rambles reinicia l'activitat amb el 'Concert pel biocè', per a un públic inusual

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

El Gran Teatre del Liceu retorna a l'activitat i ho fa per a un públic inusual, al qual no li caldran mascaretes ni gel hidroalcohòlic per a les mans. L'artista Eugenio Ampudia omplirà les butaques del coliseu de les Rambles amb un públic format per 2.292 plantes que assistiran al 'Concert pel biocè', en el qual el quartet de corda UceLi Quartet interpretarà 'Crisantemi' de Giacomo Puccini. 

El concert, que tindrà lloc el dilluns 22 de juny a les 17 h i serà retransmès en 'streaming' des de la web del Liceu, és el preludi de la nova temporada 2020/21, que s'ha presentat aquesta setmana i que, sota el tema de 'l'obsessió' i amb representacions del 'Don Giovanni' de Mozart, 'La Traviata' de Verdi, 'Les contes d'Hoffmann' d'Offenbach i 'Lessons in love and violence' de Benjamin, entre d'altres, també vol aprofundir en el diàleg entre la música i les arts visuals. 

La iniciativa, en col·laboració amb la Galería Max Estrella i comissariada per Blanca de la Torre, proposa una mirada a la nostra relació amb la natura i serà també un reconeixement al personal sanitari que ha estat en primera línia, ja que 2.292 professionals rebran una planta amb un certificat de l'artista.  

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2020-21  


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat