Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Dido & Aeneas', Teatros del Canal
Foto: Pablo Lorente'Dido & Aeneas', Teatros del Canal

El Liceu ofereix noves entrades a 20 euros per a menors de 35 anys

El nou Liceu Under 35 serà el 16 de juny amb 'Dido & Aeneas', una òpera de Henry Purcell amb coreografia de Blanca Li

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Tens menys de 35 anys? Enhorabona, el Gran Teatre del Liceu ha decidit que ets jove i que per tant pots beneficiar-te del Liceu Under 35, el programa que ofereix òperes a 20 euros per a persones menors d'aquesta edat. Aprofiteu doncs i no perdeu l'oportunitat de gaudir d'una òpera a un preu molt popular el divendres 16 de juny, que és quan tindrà lloc aquesta sessió especial.

Òpera i dansa amb 'Dido & Aeneas' de Purcell

En aquesta ocasió, les entrades són per 'Dido & Aeneas' de Henry Purcell, un espectacle d'òpera i dansa amb la coreografia de Blanca Li i amb William Christie dirigint l'Orquestra de Les Arts Florisants. L'obra, estrenada el 1689, és una deliciosa òpera barroca de cambra en tres actes (dura només 1 hora i 45 minuts) basada en 'Dido, reina de Cartago' de Christopher Marlowe, que al seu torn s'inspirava en l'Eneida de Virgili. Una tràgica història de passió entre la reina Dido i el troià Eneas amb un format transgressor. 

'Dido & Aeneas', Teatros del Canal
Foto: Pablo Lorente'Dido & Aeneas', Teatros del Canal

Com aconseguir entrades pel Liceu Under 35?

Poseu-vos una alarma per al dilluns 16 de maig que és quan surten les entrades a la venda a través d'aquest enllaç, a les 15 h pels membres de la comunitat Under 35 (pots fer-te'n a través d'aquest link) i a partir de les 16 h per al públic en general. No badeu, perquè acostumen a volar!

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de clàssica

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat