Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El MACBA celebra 25 anys amb un cap de setmana de portes obertes

El museu d'art contemporani celebra el seu 25è aniversari amb entrada gratis els dies 28 i 29 de novembre

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Sabem que Barcelona és considerada una capital de l’art contemporani. Als seus carrers ja es respira art, però si parlem de trobar la cimera de la cultura moderna, hem d'anar al MACBA, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona. Va obrir portes el 28 de novembre de 1995 i ara celebra el 25è aniversari amb tota la ciutadania.

MACBA
MACBA

El dissabte 28, de 10 h a 20 h,  i el diumenge 29 de novembre, de 10 h a 15 h, tindrà lloc un cap de setmana de portes obertes al MACBA amb visita gratuïta a les exposicions que emmarquen aquesta celebració: des d’un itinerari cronològic que et farà viatjar a través de les obres més significatives de la història del museu –entre elles la recreació d’Enderroc d’Ignasi Aballí–, fins a un recorregut d’obres inèdites d’un centenar d’artistes de diverses generacions que centraven el seu treball en la performance, passant per la primera mostra de l’artista estatunidenc Tony Cokes a l’Estat espanyol i el recorregut artístic des d’una perspectiva feminista de Fina Miralles.

La pandèmia ha fet capgirar la forma de celebrar esdeveniments, per aquest motiu el MACBA adapta el programa del 25è aniversari per tal de facilitar a tothom una visita segura i espaiada al museu. Alerta! Si vols assegurar-te una entrada per gaudir de les exposicions, és aconsellable demanar les entrades online prèviament.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat