Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El metro mantindrà el mateix horari, tot i la fi del toc de queda

Seguirà sense obrir les nits de cap de setmana, ja que ATM no preveu un augment de la demanda en aquella franja horària

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

El toc de queda té data de caducitat i comença una nova etapa, on per exemple els bars podran obrir fins a les 23 h i ja ens podrem moure més enllà del perímetre de Catalunya, entre d'altres. Però què passa amb els horaris de metro? Segons Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), el metro de Barcelona no canviarà, de moment, el seu horari actual.  L'ens de transport públic havia plantejat la possibilitat de recuperar l'horari nocturn de metro els caps de setmana, però ho ha desestimat en considerar que no hi haurà un augment important de la demanda, ja que les activitats d'oci nocturn continuen tancades i els establiments de restauració només poden obrir fins a les 23 h. És a dir, l'horari de la xarxa de metro de Barcelona continua sent de 5 h a 24 hores, de dilluns a diumenge.

Tanmateix, TMB ha afegit que l'oferta de metro anirà adaptant-se a l'evolució de l'activitat. Per això, s'augmentarà la freqüència de trens entre les 22 i les 24 h, per compensar el previsible augment d'usuaris en aquesta franja horària amb la fi del toc de queda. En qualsevol cas, l'ens no descarta ampliar encara més l'horari, però es farà a mesura que evolucionin les restriccions i l'activitat.

NO T'HO PERDIS: Així serà la temporada de bany 2021 a Barcelona.

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat