Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock

El metro no s'aturarà durant la festa de la Mercè

El servei funcionarà ininterrompudament des de les 5 h del divendres 23 fins a la mitjanit de dilluns 26

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Torna la Mercè i, amb ella, la nostra guia de tot el que no et pots perdre de la Festa Major de Barcelona. Aquest any les festes tornen a la normalitat absoluta: concerts per ballar, nits per gaudir i cap mena de restricció pandèmica. Per això, caldrà molt bé saber com ens podrem desplaçar per la ciutat. 

Per afavorir la mobilitat d'aquests dies, en què molta gent es traslladarà per acudir als concerts i les activitats que s'hi organitzen cada dia, TMB ha ampliat l'horari del metro de manera considerable. Així, els comboïs funcionaran tota la nit del divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25. El dilluns 26, quan la festa acabarà amb el piromusical, el servei de metro finalitzarà a la mitjanit.

Pel que fa als busos, caldrà estar alerta: Per motiu de la convocatòria de la vaga de bus, del dijous 22 de setembre al divendres 30 de setembre, hi pot haver afectacions. 

NO T'HO PERDIS: La guia més completa de la festa major de la Mercè

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

 

Últimes notícies

    Publicitat