Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
metro de barcelona
FOTO: Shutterstock

El metro no s'aturarà durant la festa de la Mercè

El servei funcionarà ininterrompudament des de les 5 h del dijous 23 fins a la mitjanit de diumenge 26

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Barcelona ha recuperat bona part de la seva festa major i aquest 2021 podrà celebrar una Mercè que s'assemblarà una mica més a la de l'època prepandèmica que a la que vam viure el 2020. Aquest dijous comença una nova relaxació de les restriccions, que permetran, entre altres mesures, l'obertura de les discoteques –tot i que, finalment, només aixecaran la persiana 5 locals d'oci nocturn de Barcelona.

Per afavorir la mobilitat d'aquests dies, en què molta gent es traslladarà per acudir als concerts i les activitats que s'hi organitzen cada dia, TMB ha ampliat l'horari del metro de manera considerable. Així, els comboïs funcionaran tota la nit del dijous 23, divendres 24 i dissabte 25. Diumenge 26, quan la festa acabarà amb el piromusical, el servei de metro finalitzarà a la mitjanit.

El servei de transports també ha avisat que a causa de les celebracions que tindran lloc al passeig de Gràcia, divendres 24 les línies de bus D50, H10, V15, 7, 19, 22 i 24 es desviaran o se'n limitarà el recorregut, en el tram comprès entre la plaça del Cinc d'Oros i la plaça de Catalunya.

 NO T'HO PERDIS: La guia més completa de la festa major de la Mercè

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat