Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Càmping Miramar
© Carlos López

El millor càmping d’Espanya està a Catalunya (i el que té millor piscina també)

L'organització Auto Camper Service International ha publicat la seva llista anual dels millors càmpings d'Espanya on hi ha quatre catalans

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Anar de càmping està de moda. Cada cop és més popular canviar l'hotel o l'apartament per un 'bugalow' o una parcel·la que permet allunyar-se del ritme frenètic del dia a dia, lliure dels horaris i les normes de la vida a la ciutat.

Si esteu pensant a anar de càmping aquest estiu, l'organització Auto Camper Service International (ACSI) ha publicat la llista dels millors càmpings d'Espanya de 2023, amb el càmping Playa Montroig Camping Resort de Tarragona en primera posició. Aquest compta amb unes instal·lacions de luxe que inclouen una zona per a ciclistes i un parc aquàtic.

Càmping Playa Montroig
Foto: Càmping Playa Montroig

L'ACSI porta des de 1965 fent divulgació de la cultura del càmping i proporcionant informació sobre el sector del caravàning. Des dels seus inicis, ha fet avaluacions de diferents càmpings d'Europa, on Catalunya sempre ha estat present. A més del càmping Playa Montroig, a la llista també han sortit altres càmpings catalans com El Delfín Verde, a Torroella de Montgrí, amb el premi a la millor piscina, o el càmping Enmar de Barcelona, amb les millors parcel·les per a autocaravanes.

NO T'HO PERDIS: Aquest és el país més segur del món per viatjar

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat