Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Reikiavik
Foto: islandia24

Aquest és el país més segur del món per viatjar

Noms com Nova Zelanda i Portugal tornen a estar a les primeres posicions de la llista

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Quan s'escull el destí per anar de vacances es tenen en compte molts aspectes: el clima, la cultura i el menjar són alguns d’ells, però un dels que més preocupa és la seguretat del país. Sentir-se segur és decisiu per poder desconnectar tant si viatgeu sols com si ho feu acompanyats. És per aquest motiu que l’Institute of Economics and Peace (IED) publica cada any el Global Peace Index, la llista amb els països més segurs per viatjar del món.

Seguretat i natura

Aquest 2023 tornen a sortir noms com Nova Zelanda i Portugal, tot i que la medalla d’or se la torna a emportar Islàndia, una primera posició que porta encapçalant des del 2008. L’IED té en compte les taxes de criminalitat i violència de les ciutats, la situació política i social i les forces de seguretat, entre altres factors.

Seguint aquests criteris, rere Islàndia es troba Dinamarca, que ha pujat tres posicions respecte a la llista de l’any passat. Tot el contrari li ha passat a països com República Txeca, que ha baixat quatre posicions fins a la número dotze, i Espanya, que es troba a la posició 32, tres per sota que l’any passat.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer (almenys) un cop a la vida

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat