Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El "miraculós" rejoveniment de DeNiro i Al Pacino en la seva última pel·li

Escrit per
Marga Ortiz Isern
Publicitat

Entre l’obertura d’un hotel i restaurant de sushi a Sants i la seva participació en una pel·lícula de Netflix, Robert DeNiro (als seus 76 anys) es manté molt ben ocupat. L’actor guanyador de dos premis Oscar protagonitza -juntament amb els també guardonats Al Pacino i Joe Pesci- ‘The Irishman’, l’últim llargmetratge de Martin Scorsese.

Després de l’èxit que Netflix va tenir amb
Roma, Scorsese pren el timó i es fa càrrec de l’aposta als Oscars 2020 de la productora. Es tracta d’una història ambientada als Estats Units després de la Segona Guerra Mundial, on DeNiro interpreta a un veterà de guerra i mafiós que va ser partícip a la misteriosa desaparició del líder sindical Jimmy Hoffa.

Al tràiler de la pel·lícula, que s’ha estrenat aquesta setmana, es pot veure com el director de ‘El lobo de Wallstreet
’ ha fet rejovenir els seus actors estrella, utilitzant uns espectaculars efectes especials que els han tret quaranta anys de sobre.

La pel·lícula s’estrenarà mundialment el 27 de novembre a la plataforma digital de Netflix. Adaptada a partir de les memòries de l’investigador Charles Brandt, serà tot un festival de gàngsters, mafiosos, pistoles i anells daurats.

NO T'HO PERDIS: el top 5 de la cartellera

Últimes notícies

    Publicitat