Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala mirador CCCB
Foto: CCCB

El mirador del CCCB obre (gratis) al públic només en aquestes dates

Les vistes permeten contemplar el mar, el Raval, Ciutat Vella, Montjuïc, la Torre de Collserola i el Tibidabo

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Que Barcelona és una ciutat preciosa no es pot negar. Edificis històrics, muntanyes, platja, parcs i jardins... Recórrer els carrers de la ciutat sempre és una bona opció, però si voleu gaudir de Barcelona des d'una altra perspectiva, també podeu fer-ho des d'algun dels miradors que hi ha arreu de la ciutat. A la llarga llista d'opcions, ara es torna a obrir una finestra més per contemplar la ciutat: la Sala Mirador del CCCB.

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ha anunciat que tornarà a obrir un dels seus espais més emblemàtics un diumenge al mes i algunes dates assenyalades amb entrada completament gratuïta. La sala es troba a la cinquena planta de l'edifici, on una façana de vidre fa de finestra a tota Barcelona des d'una perspectiva pràcticament panoràmica.

Tot i que ofereix unes vistes excepcionals, el mirador és un lloc encara prou desconegut per a molts barcelonins i barcelonines. Des de la vidriera podreu contemplar el mar, el Raval, Ciutat Vella, Montjuïc, la Torre de Collserola, el Tibidabo i, fins i tot, es pot veure les piscines Picornell.

La Sala Mirador forma part de les iniciatives per facilitar l'accés a la cultura i poder apropar la història de la ciutat a tothom, com altres programes que també ha dut a terme com els d'Alzheimer i Apropa Cultura.

Dates d'obertura i horaris

El mirador s'obrirà al públic el 21 de gener i romandrà obert els 24 i 25 febrer, 24 i 31 març, 21 abril, 19 maig, 16 i 30 juny, 14 i 28 juliol, 4, 11, 18 i 25 agost, 8, 22 i 24 setembre, 20 octubre, 17 novembre i 29 desembre 2024. Les portes s'obriran a les 11 h i es tancaran a les 20 h, tot i que l'accés al Mirador s'acabarà 30 minuts abans de l'hora del tancament

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat