Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
MNAC nens
Foto: MNAC

El MNAC ofereix servei de cangur per primera vegada

És gratuït i estarà disponible els dissabtes 16, 13 i 20 de gener

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El Museu d'Art Nacional de Catalunya (MNAC) ha programat tallers i activitats el 16 i 17 de desembre, i perquè els adults en puguin gaudir amb calma, aquest cap de setmana estrena un nou servei de cangur. Estarà disponible aquest dissabte i el 13 i el 20 de gener, de 10.30 a 14 h, i en podran fer ús els infants de 3 a 12 anys sense inscripció prèvia: només us heu d'apropar a l'espai que us indicaran al taulell d'informació.

Mentrestant, els adults podran participar en la taula rodona 'Patir i sobreviure la guerra: petjada, dolor i resiliència', que se celebrarà a les 11.30 h. En aquesta sessió, participaran la periodista Txell Freixas, el metge i psicòleg Carlos Martín Beristain i el comissari de la mostra, Àlex Mitrani. L'accés és gratuït i només cal reservar plaça a la web del museu.

Si preferiu visitar l'espai en família, cada dissabte el museu organitza explicacions de tres obres destacades de quinze minuts. Aquest dissabte estrenaran dos nous recorreguts aptes per a tots els públics: un que inclourà tres peces de l'exposició 'Quina humanitat?', i l'altre dedicat a la construcció de l'imaginari nadalenc. El diumenge 17 a les 11.30 h, també podreu participar junts al taller de dibuix en família, on estareu acompanyats d'una educadora a les sales d'art romànic.

 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat