Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Molino
Foto: ShutterstockEl Molino

El Molino obrirà de nou amb un canvi radical

Els veïns del Poble-sec demanen ja l'obertura i es mostren preocupats per la "dilatació dels tempos"

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona està plena de teatres magnífics on podeu gaudir de les millors obres de teatre de la ciutat. Molts d'aquests locals formen part de la ciutat des de fa dècades i, malgrat que alguns han tancat les portes, altres les tornen a obrir. Segons ha avançat el diari Ara, el centenari teatre El Molino tornarà a funcionar convertit en una sala de flamenc, jazz, música d'autor i rumba.

El Molino
Foto: El Molino

Malgrat que l'espai ha acollit alguns esdeveniments en moments puntuals al llarg d'aquests anys, no s'ha obert de manera oficial. L'Ajuntament, propietari des que el va comprar el passat 2021 per 6,2 milions d'euros, tornarà a acollir espectacles amb una programació molt diversa. Malgrat que des del Consisori han mostrat la voluntat de reobrir-lo aviat, les bases del concurs per trobar una empresa que gestioni el teatre i estableixi una programació encara no estan enllestides.

Els veïns exigeixen la seva obertura

L'associació de veïns i veïnes del Poble-sec ha mostrat el seu malestar davant la situació a través d'un comunicat que han publicat a les seves xarxes socials. A l'escrit, manifesten que estan preocupats per "la dilatació dels tempos" i afegeixen que la reobertura del Molino ha de ser "una empremta més per tal de retornar a l'avinguda del Paral·lel l'autoestima que li manca".

A més, els veïns han aprofitat el comunicat per recordar al regidor de Cultura i Indústries Creatives de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, els compromisos que va adquirir l'Ajuntament amb el barri a l'hora de gestionar l'equipament. Algunes d'aquestes promeses van ser que el veïnat i associacions del barri podran fer ús de l'espai en dates assenyalades i que tindrà una terrassa a la plaça de la Bella Dorita.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al novembre

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat