Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa Disney+
Foto: Casa Disney+

El món de Disney s'instal·la a plaça Catalunya amb un espai immersiu (amb entrada gratis!)

Els visitants hi trobaran experiències basades en títols com 'La Sireneta', 'Guardians de la Galàxia' i 'Ahsoka'

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Si entre les vostres pel·lícules favorites de la història del cinema figuren títols de la factoria de Mickey Mouse, esteu de sort. Arriba a Barcelona una exposició diferent, un format que ha causat sensació a Madrid. Es tracta d'una experiència que reuneix algunes de les històries de Disney més actuals que triomfen a la plataforma en línia de la companyia.

La Casa Disney+ ofereix a Barcelona set experiències que s'inspiren en títols com 'Elemental', 'Encanto', 'La Sireneta', 'Guardians de la Galàxia', 'Solo asesinatos en el edificio', 'Ahsoka' o una experiència immersiva 360º que compta amb el segell de National Geographic.

Casa Disney+
Foto: Casa Disney+

Els visitants podran submergir-se en el mar al costat de la Sireneta mentre els més petits dibuixen, o fer un tomb per l'univers Marvel ficant-se en la pell dels herois de 'Guardians de la Galàxia', per treure l'artista que tothom porta a dins.

A l'habitació dedicada a 'Solo asesinatos en el edificio' ens conviden a entrenar el detectiu interior mitjançant un joc de pistes interactiu. Per la seva banda, l'habitació dedicada a National Geographic funciona com una experiència immersiva 360° per poder envoltar-nos de natura, un viatge a la Península d'Ossa, a Costa Rica, un dels llocs de major biodiversitat del planeta.

Casa Disney+
Foto: Casa Disney+

Com i on participar en l'experiència Disney+?

Per accedir a tot el contingut en viu de l'univers Disney us haureu d'adreçar al Movistar Center situat al número 16 de plaça Catalunya. Afanyeu-vos perquè només estarà disponible per un temps limitat, fins a 14 d'octubre.

Casa Disney+
Foto: Casa Disney+

L'horari és de dilluns a dijous de 16.30 a 20.30 h, i divendres i dissabtes de 10 a 20.30 h. L'entrada és gratuïta, però per facilitar l'experiència es pot fer la reserva a l'adreça lacasadisneyplus.movistar.es.

Casa Disney+
Foto: Casa Disney+

NO T'HO PERDIS: 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat