Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vegà / vegetarià
Foto: Shutterstock

El món serà vegà el 2075, segons prediu un estudi

Els mil·lennistes i la Generació Z són els principals responsables de l'augment de les alternatives a la carn

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'augment de persones que renuncien a menjar carn no és cap secret. A Barcelona cada cop hi ha més establiments on només serveixen plats vegetarians i vegans i molts restaurants de tota la vida han modificat la carta per incloure opcions per a aquells que decideixen no menjar carn. L'estudi que ha elaborat l'empresa de NPC Group, Circana, una assessora mundial sobre el comportament dels consumidors, ha confirmat aquest augment.

L'informe assegura que la demanda de productes vegans es va disparar arran de la pandèmia, un efecte que és causat, segons Circana, per la generació mil·lennista i la generació Z, que són els que mostren més interès per la sostenibilitat i el maltractament animal. Arran d'aquestes dades, BestCasinoSites.net ha volgut predir la probabilitat que hi ha que el món sigui completament vegà l'any 2075 fent ús de la intel·ligència artificial (IA).

És possible que el planeta sigui quasi completament vegà en 50 anys? La resposta és sí. Segons la IA, el 2032 la tecnologia alimentària es desenvoluparia i s'inventarien alternatives veganes més assequibles. El 2049 les generacions més joves participarien en protestes climàtiques i voldrien transicionar cap al veganisme, una pressió que faria que el 2068, McDonald's introduís un menú completament vegà. Amb aquests canvis que prediu la IA, imaginar un món completament vegà en cinc dècades és possible.

*Consulteu aquí l'informe complet de Circana  

NO T'HO PERDIS: El segon millor restaurant vegetarià del món és a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de benestar

    Últimes notícies

      Publicitat