Notícies

El Museu Alien de Barcelona, al top 5 dels 101 llocs més cinèfils del món

L'espai, que recrea escenaris de la saga, ha entrat a la llista d'indrets que han de visitar els amants del cinema segons Time Out internacional

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Us imagineu visitar l'hotel de 'El resplandor', la casa d'un hòbbit de 'El senyor dels anells' o seure al famós banc de 'Forest Gump'? Time Out internacional ha realitzat un llistat amb els 101 llocs del món més emblemàtics en clau cinèfila. Una barreja perfecta per als amants dels viatges i del cinema.

En aquesta llista d'imprescindibles hi ha entrat el Museu Alien de Barcelona, que fins i tot s'ha colat en el top 5. Aquest espai de només 70 m² és obra d'en Luis 'Nostromo', un veí del barri de Navas que té autèntica devoció per aquesta mítica saga de ciència-ficció. El museu està dividit en quatre seccions. Les dues primeres parts recreen escenaris de la primera pel·lícula de Ridley Scott, on podeu trobar el laboratori Nostromo i la nau espacial 'Narcissus'. La tercera sala és la galeria 'Hadley's Hope', dedicada al film de James Cameron, on podeu trobar maquetes a escala real dels aliens. Finalment, l'última sala és 'El Matadero', on hi ha les peces més especials. Tot i estar ambientada al film 'Alien 3', s'hi poden trobar elements de totes les pel·lícules de la saga. 

Si us esteu plantejant visitar el Museu Alien, heu de demanar cita prèvia a través del compte d'Instagram d'en Luis o a l'adreça de correu electrònic luisnostromo@gmail.com. El preu de la visita és de 20 €.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de cine del mes

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat