Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Museu de Ciències Naturals celebra 10 anys al Fòrum amb portes obertes

El dissabte 27 de març es podrà visitar el museu i ens esperen moltes sorpreses com l'exposició del Gabinet de curiositats de la família Salvador

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

Fa 10 anys que el Museu de Ciències Naturals de Barcelona va arribar al parc del Fòrum i, per celebrar-ho, el pròxim 27 de març el Museu oferirà una jornada de portes obertes. A més a més, el dia 10 de cada mes també es podrà visitar de manera gratuïta. I encara hi ha més notícies bones: hem d'estar atents perquè el museu ha preparat deu sorpreses al llarg de l'any i les anirà comunicant a través de les seves xarxes socials.

La primera d'aquestes sorpreses és la inauguració i l'exposició permanent d'una rèplica del Gabinet de curiositats de la família Salvador, un llinatge d'apotecaris i naturalistes que a principis del segle XVII van crear una biblioteca i unes col·leccions de gran valor científic al carrer Ample de Barcelona. Actualment és un tresor del patrimoni de Barcelona –va ser declarat Bé d’Interès Nacional– i l'original es conserva a l’Institut Botànic de Barcelona.

Des de l'any 2011 que gaudim de les instal·lacions i serveis del museu, com l'exposició 'Planeta vida', la mediateca, el terrat viu; així com el Niu de Ciència per als més petits. Fins ara, més d’un milió de persones han visitat les propostes d’aquest gran equipament cultural.

NO T'HO PERDIS: Obre el primer cinema de Barcelona amb butaques amb moviment sincronitzat

Llegeix el número del març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat