Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
nou camp nou
Foto: F.C. Barcelona

El nou Camp Nou en construcció ja guanya premis d'arquitectura

L'estadi ha estat premiat als International Architecture Awards(IAA) 2023

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Hem seguit les obres, i fins i tot hem vist en directe l'enderrocament de les parts més emblemàtiques del Camp Nou. I mentre alguns són víctima de la nostàlgia, el futur estadi ja fa camí per convertir-se en un referent de l'arquitectura internacional.

El disseny del futur Spotify Camp Nou, obra dels despatxos d'arquitectura Nikken Sekkei i B720 junt amb l'enginyeria d'IDOM, ha estat un dels projectes guanyadors dels International Architecture Awards (IAA) 2023

Segons informa el F.C. Barcelona en un comunicat, els guardons s'han donat a conèixer a través del Museu d'Arquitectura i Disseny Chicago Athenaeum i el Centre Europeu d'Arquitectura, Art, Disseny i Estudis Urbans.

Camp Nou
Foto: F.C. Barcelona

El jurat ha volgut reconèixer un projecte que busca mantenir l'essència de l'estadi original i alhora trobar una nova integració amb la ciutat i el veïnat. S'ha valorat també que el projecte vulgui reforçar la identitat blaugrana i la relació amb la tradició i l'arquitectura catalana.

El nou Spotify Camp Nou es transformarà en l'estadi més gran d'Europa, amb capacitat per a 104.000 aficionats. La nova estructura permetrà afegir-hi la tercera graderia i una coberta que abastarà tot l'estadi. Sobre el paper, sona bé. La realitat, si no hi ha contratemps, a partir de 2026.

Camp Nou
Foto: F.C. Barcelona

NO T'HO PERDIS: Un conegut monument de Barcelona, al top 10 mundial

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat