Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
nou camp nou
Foto: F.C. Barcelona

El nou Camp Nou en construcció ja guanya premis d'arquitectura

L'estadi ha estat premiat als International Architecture Awards(IAA) 2023

Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Hem seguit les obres, i fins i tot hem vist en directe l'enderrocament de les parts més emblemàtiques del Camp Nou. I mentre alguns són víctima de la nostàlgia, el futur estadi ja fa camí per convertir-se en un referent de l'arquitectura internacional.

El disseny del futur Spotify Camp Nou, obra dels despatxos d'arquitectura Nikken Sekkei i B720 junt amb l'enginyeria d'IDOM, ha estat un dels projectes guanyadors dels International Architecture Awards (IAA) 2023

Segons informa el F.C. Barcelona en un comunicat, els guardons s'han donat a conèixer a través del Museu d'Arquitectura i Disseny Chicago Athenaeum i el Centre Europeu d'Arquitectura, Art, Disseny i Estudis Urbans.

Camp Nou
Foto: F.C. Barcelona

El jurat ha volgut reconèixer un projecte que busca mantenir l'essència de l'estadi original i alhora trobar una nova integració amb la ciutat i el veïnat. S'ha valorat també que el projecte vulgui reforçar la identitat blaugrana i la relació amb la tradició i l'arquitectura catalana.

El nou Spotify Camp Nou es transformarà en l'estadi més gran d'Europa, amb capacitat per a 104.000 aficionats. La nova estructura permetrà afegir-hi la tercera graderia i una coberta que abastarà tot l'estadi. Sobre el paper, sona bé. La realitat, si no hi ha contratemps, a partir de 2026.

Camp Nou
Foto: F.C. Barcelona

NO T'HO PERDIS: Un conegut monument de Barcelona, al top 10 mundial

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat