Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Irene Solà
Foto: Violeta Gumà / ACNIrene Solà

El nou llibre d'Irene Solà es diu 'Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres' i surt al maig

L’autora explora “la dualitat i el lligam intrínsec entre llum i foscor, vida i mort, realitat i fabulació”

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Irene Solà s'esperarà que hagi passat Sant Jordi per publicar la seva nova novel·la, que ha creat expectació després de l'èxit de 'Canto jo i la muntanya balla'. El nou llibre, que porta per títol 'Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres' (Anagrama), no arribarà a les llibreries fins al 10 de maig. Com ha explicat l’editorial, l’escriptora explora "la dualitat i el lligam intrínsec entre llum i foscor, vida i mort, oblit i memòria, realitat i fabulació". Anagrama detalla que la història té lloc al mas Clavell, una casa habitada sobretot per dones, situada en algun lloc remot de les Guilleries "transitat per caçadors de llops, bandolers, emboscats, carlins, sortilleres, maquis, pilots de ral·lis, fantasmes, bèsties i dimonis".

De què va el nou llibre d'Irene Solà?

A mas Clavell un grup de dones prepara una festa. Són la Joana, que "per trobar marit va fer un pacte que inauguraria una progènie aparentment corcada"; la Bernadeta, a qui manquen les pestanyes; la Margarida, que "en lloc d’un cor sencer en té un de tres quarts, rabiüt", o la Blanca, que "va néixer sense llengua, amb la boca com un niu buit, i no parla, només observa". Irene Solà (Malla, 1990) va guanyar el Premi Llibres Anagrama el 2019 amb 'Canto jo i la muntanya balla', obra que va aconseguir un gran èxit de vendes i un gran nombre de traduccions.

‘Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres’, Irene Solà
Llibres Anagrama‘Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres’, Irene Solà

NO T'HO PERDIS: Les novetats literàries en català que has de llegir

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat