Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El nou tràiler d''El Rey León' ja és un fenomen viral

Hada Macià
Escrit per
Hada Macià
Publicitat

A 100 dies de l'estrena, Disney acaba de llançar un nou tràiler del remake d'El Rey León' que ja té gairebé 600.000 visualitzacions a YouTube en la seva versió anglesa. I no és d'estranyar, perquè, a diferència del tràiler anterior, aquest ens mostra imatges de gairebé tota la pel·lícula. A més, comença sense embuts, deixant-nos veure a una de les primeres escenes l'enemic principal del Simba, Scar, que a l'altre tràiler vam trobar a faltar. Fes-li un cop d'ull!

La pel·lícula, com vam veure al tràiler anterior, no es desmarca del film de 1994. No obstant això, la manera de plasmar els personatges és impressionant i, ja només per això, sembla que pagarà la pena acudir a les sales de cinema. Els animals recorden la seva versió de carn i ossos, cosa que ja vam poder presenciar en el remake d''El Libro de la Selva' de Jon Favreau, que també porta la direcció d'aquesta nova producció. Sembla que et llancin l'alè a la cara!

© Disney

El vídeo comença amb una escena en la qual apareixen dos cadells de lleó envoltats de hienes i la veu de l'Scar explicant que la vida no justa per a tots ... Sembla una explicació del cruel destí que va patir aquest malvat, que el va fer arrossegar durant tota la seva vida una cicatriu a la cara. Ho descobrirem aviat! També veiem altres personatges, com el Mufasa, la Nala, el Timó i el Pumba. Aquests dos últims entonant a la part final del vídeo la famosa cançó 'The Lion Sleeps Tonight'.

© Disney

La pel·lícula s'estrenarà el pròxim 19 de juliol i comptarà amb les veus de Donald Glover, Beyoncé, James Earl Jones, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, Seth Rogen, Keegan-Michael Key i John Oliver en la seva versió anglesa. Ens morim de ganes de veure el resultat!

NO T'HO PERDIS: el TOP 5 de la cartellera de cinema

Últimes notícies

    Publicitat