Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Palau de la Música farà una jornada de portes obertes

Voleu tocar el piano al Palau? O cantar a sobre del seu escenari? I si hi sumem descomptes a concerts? És el vostre dia

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Un dels temples modernistes de la nostra ciutat obrirà les portes el diumenge 20 de novembre: aquest és el dia de Santa Cecília, patrona de la música i, per celebrar-ho, de 10 a 15 h podreu entrar al Palau de la Música Catalana i gaudir de les instal·lacions i tallers de cant coral per només 1 €. Les entrades les podeu adquirir al web o presencialment a les taquilles, i la recaptació es destinarà al projecte Palau Vincles, que a partir de la pràctica coral fomenta la inclusió social d’infants i joves. 

Què es podrà veure?

Els visitants tindran accés a la Sala de Concerts (platea i segon pis), a la Sala Lluís Millet, que acull l’exposició 'Sentir les escultures' de Naxo Farreras, i a la seva balconada, que s’obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

A més, el públic també podrà accedir al Foyer, que actualment acull la mostra 'La Cobla: Tradició i modernitat', i a la Plaça que es convertirà també en un espai musical, on hi haurà un piano, per qui vulgui ser intèrpret del Palau per un dia. Finalment, el Centre de Documentació de l’Orfeó Català oferirà visites guiades a grups reduïts a les seves instal·lacions, situades a la cinquena planta del Palau i que custodia fons documentals que es remunten al segle XII.

Tallers de cant coral

Si teniu l'espineta i penseu que hauríeu d'haver fet cant, el 20 de novembre també podeu fer un taller de cant coral i, a més, acabar de complir els vostres somnis interpretant les peces assajades a la Sala de Concerts del Palau de la Música. Enguany els tallers seran conduïts per Mariona Fernàndez, directora de Palau Vincles, i Montse Meneses, sotsdirectora de l’Orfeó Català, i us hi podeu inscriure aquí

Concurs fotogràfic amb premi gastronòmic

Si voleu sopar gratis al Cafè del Palau, heu de participar al Concurs Fotogràfic de la Jornada “la Millor Foto”, a través de Twitter i Instagram amb l’etiqueta #PortesObertesPalau. La persona guanyadora tindrà un sopar per a dues persones al Cafè del Palau, gentilesa de Balot Restauració.

Descomptes: menjar, llibres i entrades

Durant tota la jornada s'oferirà un descompte del 20% en la compra d’entrades dels concerts del cicle Nadal al Palau. A més, el Cafè del Palau farà preus especials per esmorzar, i en el menú del dinar. I a la Botiga del Palau es podran adquirir articles variats i llibres amb un 5% de descompte.

NO T'HO PERDIS: Les exposicions que has de veure

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat