Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cadaqués
Foto: Shutterstock

El poble de costa més atractiu d'Europa està a Catalunya

Jetcost ha elaborat una llista amb els 14 pobles costaners més bonics del continent, on n'hi ha cinc d'espanyols

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No cal allunyar-se gaire de Barcelona per poder visitar algunes de les millors platges del territori. Podem presumir que a Catalunya tenim meravellosos racons per gaudir a la vora del mar. A més, ara també podem dir que tenim el millor poble costaner d'Europa. Cadaqués ha estat escollit com el poble de costa més atractiu del continent segons Jetcost. Els usuaris del buscador de vols i hotels han elaborat la llista tenint en compte la bellesa, la cordialitat de la gent, la gastronomia i la personalitat de cada localitat.

Cadaqués s'ha endut la medalla d'or gràcies al seu valor històric i cultural, ja que va ser el lloc de residència de Salvador Dalí, tot i que altres pintors com Picasso, Matisse i Chagall també el van visitar. És conegut com 'La perla de la Costa Brava' i gaudeix de diversos miradors amb unes vistes magnífiques. A més, el centre històric del poble és un dels principals atractius, amb carrers tan coneguts com el Carrer des Call i el Passeig Marítim de la Riba des Poal, ple de restaurants on gaudir de la gastronomia de la zona.

A més de Cadaqués, quatre poblacions de costa espanyoles també han estat escollides entre les 14 més destacades d'Europa. Combarro, a Galícia, s'ha endut la medalla de plata i és considerat per molts el millor poble de la comunitat. També destaca en tercera posició Tarifa, a Andalusia, seguida de Sóller, a Mallorca i de Moraira, a Alacant.

Aquests són els 14 millors pobles costaners d'Europa segons Jetcost:

1. Cadaqués (Girona, Catalunya)

2. Combarro (Pontevedra, Galícia)

3. Tarifa (Cadis, Andalusia)

4. Sóller (Mallorca, Illes Balears)

5. Moraira (Alacant, Comunitat Valenciana)

6. Agios Nicolaos (Creta, Grècia)

7. Manarola (Cinque Terre, Itàlia)

8. Polperro (Cornualles, Regne Unit)

9. Ravello (Costa Amalfitana, Itàlia)

10. Cacela Velha (Algarve, Portugal)

11. Kotor (Montenegro)

12. Sète (Occitània, França)

13. Cefalù (Sicília, Itàlia)

14. Aveiro (Regió Centre, Portugal)

NO T'HO PERDIS: Les 25 millors platges de Catalunya

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat