Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
German Torres
Foto: Luís Miguel Añon

El premiat pa dels estrellats germans Torres només disponible a Barcelona (i per menys de 2 euros)

La recepta porta el nom de Catalina, un homenatge a l'àvia dels cuiners que els va inspirar en la seva professió

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La Cocina Hermanos Torres és tota una referència gastronòmica del barri de les Corts, local dels mediàtics xefs bessons que van néixer al Carmel. Part de la memòria familiar ha cristal·litzat en una nova recepta de pa que només estarà disponible en establiments de Barcelona.

Els germans Torres, Sergio i Javier, han creat ara una varietat de pa que porta el nom de la seva àvia, la persona que els va inspirar per seguir la seva carrera professional en el món de la gastronomia, una creació només disponible a establiments concrets de la província.

El pa es diu 'Catalina' i es pot adquirir a tots els forns Macxipa per 1,80 euros. Es tracta d'un homenatge a la cuina més senzilla i modesta, a l'aliment de base de la dieta mediterrània, un record a les receptes de la infància.

German Torres
Foto: Luís Miguel Añón

Es tracta, per tant, d'un pa creat des de l'experiència d'un duo que atresora tres estrelles Michelin, però de venda a establiments corrents a l'abast de qualsevol classe de consumidor. Els germans Torres han volgut que es respecti al màxim la recepta a través d'una cadena amb obradors que segueixen els modes de fer tradicionals: treure el màxim partit als ingredients amb la mínima intervenció possible, la filosofia que comparteixen.

El pa 'Catalina' és una la fogassa guardonada a la primera edició de Madrid Fusión Alimentos amb el premi a la millor elaboració de pa per a restaurant. Pesa 300 grams i la seva massa mare conté poma i raïm, amb un procés de fermentació de 24 hores i la utilització de farina molta a la pedra, sègol i malt. Tot per aconseguir una escorça amb una lleugera amargor, mentre que la molla és molt suau. Els germans Torres afirmen que és perfecte tant per acompanyar plats dolços com salats.

NO T'HO PERDIS: el millor pa de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat