Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Claus, lloguer, pis,
Foto: Shutterstock

El preu de l'habitatge continuarà creixent a Barcelona en 2024

Malgrat la reducció de les compravendes, està previst que s'encareixi encara més l'accés a l'habitatge

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

No guanyem per a ensurts. Al setembre, el preu de l'habitatge a Catalunya superava el rècord històric de 2007 amb un increment del 3,8%. Ara coneixem noves dades que reflecteixen que els preus del lloguer i compra continuaran creixent en 2024.

Malgrat que el mercat immobiliari espanyol mostra una desacceleració de l'activitat durant el tercer trimestre d'enguany, deguts als alts costos de finançament i una inflació persistent, la previsió és que es mantinguin la tendència a l'alça. Així ho revela l'informe Solvia Market View 2023, en el qual, no obstant això, es destaca una reducció en el nombre de compravendes entre els mesos de juliol i setembre.

Pel que fa al lloguer, l'informe destaca que preu més car de tot l'Estat continuarà trobant-se a Barcelona, on el cost mitjà voltarà els 17€/m2. El preu del lloguer va assolir en el conjunt de l'Estat els 12€/m2, el que representa una pujada del 0,8% davant del període comprès entre abril i juny.

NO T'HO PERDIS: els districtes de Barcelona que baten rècords en el preu del lloguer

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat