Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Primavera Sound
ACNPrimavera Sound

El Primavera Sound es planteja marxar de Barcelona si es reforma el Fòrum

El festival denuncia "un problema d'estabilitat" si l'Ajuntament canvia els usos d'una part del recinte

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

No és la primera vegada que el festival Primavera Sound es planteja marxar, tot i que finalment s'ha compromès a seguir en la ciutat uns anys més. Les relacions entre el macroesdeveniment i l'Ajuntament continuen sent tenses, com demostren les declaracions d'avui d'un dels seus màxims responsables.

El codirector del festival, Alberto Grijalbo, demana aclarir què passarà amb l'espai conegut com la plataforma marina, un racó del Fòrum on s'ubiquen els escenaris de major dimensió. "Necessitem saber què passarà amb aquesta plataforma", ha declarat "És un espai essencial per a nosaltres. Segons el que passi no podrem fer el festival a la ciutat".

Diversos mitjans com Betevé han recollit aquestes declaracions en una jornada organitzada per l'entitat comercial Barcelona Oberta que té com a objectiu debatre l'impacte dels grans esdeveniments a la ciutat.

Inicialment, la plataforma marina havia d'acollir un zoo, projecte que finalment no es va materialitzar. Segons els plans de l'Ajuntament, l'espai podria acollir activitats esportives, uns usos no compatibles amb el festival que causarien "un problema d'estabilitat", segons Grijalbo, i farien que el Primavera Sound es plantegés marxar de la ciutat.

Enguany el Primavera Sound va posar en marxa una edició a Madrid, una segona seu a Espanya que no tindrà continuïtat en 2024 per no disposar dels espais adequats. El festival fa anys que busca créixer, intentant, per exemple, celebrar un segon cap de setmana a la ciutat.

NO T'HO PERDIS: els millors festivals a Catalunya

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat