Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Recinte Modernista de Sant Pau reobre amb entrades gratis i amb descompte

El monument obre portes al públic el 26 de juny i el personal sanitari i els aturats tindran entrada gratuïta

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

A poc a poc, els grans monuments de la ciutat tornen a obrir portes al públic general i a les visites turístiques. L'últim en comunicar-ho ha estat el Recinte Modernista de Sant Pau, que ho farà divendres 26 de juny amb certs canvis provocats per la situació actual i amb entrades amb descompte i gratuïtes.

Les persones en atur i en situació d'ERTO tindran l'entrada gratuïta –durant tot el temps que estiguin en aquesta situació–, igual que el personal sanitari, que podrà visitar Sant Pau sense cap cost del 26 de juny al 31 de juliol. El públic general tindrà un 30% de descompte en les entrades del 26 de juny al 30 de setembre.

Entre les mesures per garantir la seguretat dels visitants i dels treballadors del Recinte està la reducció de l'aforament total dels espais –les entrades es vendran per franges horàries–, l'ús obligatori de mascareta a l'interior del conjunt arquitectònic i una reducció de l'horari d'obertura: només es podrà visitar de dimarts a dissabte de 10 a 17 hores i els diumenges i festius de 10 a 14.30 hores. 

Seguint amb aquestes mesures, en aquesta primera fase de reobertura, les visites només es podran fer individualment, en família o en grups reduïts. El servei d'audioguia s'ha cancel·lat temporalment i passarà a ser una aplicació de mòbil que us podreu descarregar i els elements de comunicació i informació també seran digitals per evitar la manipulació de qualsevol material. 

Respira Modernisme

La campanya de reobertura té com a eslògan 'Agafa aire. Respira Modernisme', ja que l'adaptació del Recinte a les mesures de la 'nova normalitat' han fet valdre els criteris amb els quals Domènech i Montaner va dissenyar l'antic hospital, seguint els corrents higienistes de finals del segle XIX construint una petita ciutat jardí, amb pavellons i molt espai a l'aire lliure terapèutic, per fugir de l'alta concentració de pacients, que era el que imperava a l'època. 

En la visita, podreu recórrer un quilòmetre de galeries subterrànies, quatre edificis històrics oberts, espais expositius i més de 18.000 metres quadrats de jardins terapèutics i zones verdes que envolten tot el conjunt.

Diumenges solidaris

A l'inici de la pandèmia, la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va donar 500.000 euros per la compra de material i equipament mèdic. Per seguir amb aquest vessant social, el primer diumenge de mes l'entrada al Recinte serà de pagament i els beneficis es destinaran a projectes diferents. No obstant això, els majors de 65 anys, els menors de 12 i els titulars del carnet Amic Veí, seguiran tenint l'entrada gratuïta.

NO T'HO PERDIS: Joies modernistes de Barcelona menys conegudes.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat