Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Reggaeton Beach Festival
Foto: Reggaeton Beach Festival

El Reggaeton Beach Festival (que passa per Barcelona) anunciarà el cartell de 2024 amb una macrofesta

La sisena edició del festival arribarà a Barcelona el 21 de juliol i es farà al Circuit de Montmeló

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Sabem que encara estem al mes de febrer, però nosaltres ja estem pensant en quins festivals no ens podrem perdre aquest estiu a Barcelona i Catalunya. El Primavera Sound, el Share Festival, el Sónar i el Cruïlla són alguns dels que estan a la nostra llista. Si vosaltres ja penseu també en la música, la festa i el sol, us interessarà saber que el Reggaeton Beach Festival que en la passada edició el festival va omplir la Platja del Fòrum amb la música d'artistes com Ozuna, Eladio carrión i Arcángel, entre molts d'altres, torna enguany molt a prop de Barcelona, a Montmeló. I ara ja sabem que el cartell s'anunciarà amb un macroesdeveniment.

Reggaeton Beach Festival
Foto: Reggaeton Beach Festival

Per escalfar motors, el Reggaeton Beach Festival farà la presentació oficial de la seva sisena edició, que passarà per dotze ciutats de l'Estat, amb una macrofesta al renovat estadi Santiago Bernabéu, a Madrid. L'esdeveniment tindrà lloc el divendres 10 de maig des de les 19 h fins a mitjanit on els milers d'assistents hauran d'anar vestits de blanc. Encara no s'han anunciat quins artistes participaran de la festa, però, segons ha avançat l'organització, seran noms coneguts arreu del món que tocaran cançons que s'han convertit en himnes del reggaeton. Si voleu gaudir d'aquesta macrofesta que donarà el tret de sortida al festival per excel·lència d'aquest gènere musical, podreu adquirir les entrades a partir del 23 de febrer on-line.

Reggaeton Beach Festival
Foto: Reggaeton Beach Festival

Reggaeton Beach Festival 2024 a Barcelona

De moment, el festival només ha revelat les dates i les ciutats per les quals passarà des de finals de juny fins a principis d'agost. El festival arrencarà a Oropesa del Mar i seguirà cap a Tenerife i Marbella. El 21 de juliol serà el torn de Barcelona, on el Circuit de Montmeló es convertirà en l'escenari per acollir el macrofestival i per al qual les entrades ja estan disponibles  a partir de 120 euros. Com a les passades edicions, a més de la música i la passió pel reggaeton, el festival també oferirà diverses activitats aquàtiques, gastronòmiques i d'entreteniment.

Altres concerts de reggaeton a Barcelona

L'any 2022 Bad Bunny va ser l'artista més sentit de Spotify arreu del planeta i, en els passats premis Grammy, Karol G va pujar per primer cop a l'escenari per recollir l'estatueta. Des que Daddy Yankee va presentar el reggaeton al món, el gènere no ha parat de créixer i ha donat pas a altres artistes com Juan Magan, Nicky Jam, Anitta, Becky G i molts més que han fet arribar les seves cançons en espanyol arreu del planeta. Molts d'ells ja han trepitjat Barcelona més d'un cop i, aquest 2024, la ciutat també rebrà la visita d'altres artistes del gènere com Emilia, que actuarà al Palau Sant Jordi el 14 de juliol, i Nicki Nicole, que farà un concert al Sant Jordi Club el 22 de març. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat