Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El ‘roll’ de canyella de què parla tothom

Escrit per
Òscar Broc
Publicitat

Quan va veure la bomba atòmica que havia creat, a Robert Oppenheimer li van venir a la ment unes paraules del Bhagavad Gita: "M'he convertit en el destructor de mons." El pare de l'increïble 'roll' de canyella de Cookies Demasié també va tenir la mateixa revelació quan va veure l'artefacte que havia fabricat: "M'he convertit en el destructor de dietes". Un geni maleït, sense dubte.

El fet és que no existeix cap humà sobri o en els seus cabals que passi per davant de l'aparador de Cookies Demasié al carrer Princesa i no es quedi bocabadat davant la visió: muntanyes de 'rolls' apetitosos i muntanyes de varietats! Red Velvet, Nutella, poma, tiramisú, Oreo... Un 'tetris' d'espirals que criden el teu nom i et sedueixen com si fossin gondolers venecians. No serveix de res fer-se el dur o la dura: entraràs i sortiràs amb una capsa de quatre; és el que hi ha.

Si tens la sort que els rols acaben de sortir del forn, llença't en planxa sobre la safata i comprovaràs que el sexe està sobrevalorat. Quan provis el 'roll' de canyella calentet, acabat de fer, aniràs a Starbucks i els exigiràs que et tornin la pasta que t'has gastat tots aquests anys en els seus 'cinnamon rolls' de cautxú. Això va de debò, aquí es reparteixen orgasmes comestibles.

Amb un cos flonjo com un núvol i rius de sucre glacejat que cauen del cim fins a la base, el 'roll' de canyella de Cookies Demasié és menut però no dóna treva. La dosi de canyella és la justa per no embafar, la mida del bitxo és perfecte i la massa és la clau: una esponja ensucrada que es mastega amb les papil·les vibrant com una perruca a un concert de 'black metal'. Tots els elements d'aquest petitó es conjuguen perquè la víctima es foti un bany de dopamina colossal. Nyam!

El número 1? Considero agosarat anomenar-lo el millor rol de canyella de Barcelona, seria injust per a l'imponent rol de canyella de la pastisseria Hofmann: més gran, compacte i contundent; amb xapa de sucre més endurida i un massa que perd flonjor en favor del crocant. Són dues formes d'entendre aquest dolç. Hauria de mirar la 'foto finish' per saber quina ha guanyat l'esprint al meu cervell...

Últimes notícies

    Publicitat