Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Sónar obre una porta al futur amb imatges immersives i realitat virtual

Escrit per
Clara Narvion
Publicitat

Imagineu-vos una cúpula blanca de 19 metres de diàmetre. Ara imagineu que us estireu a terra i que a dalt, comenceu a veure imatges que van d'un lloc a l'altre de la cúpula, que us passen d'un costat a l'altre i que sembla que surtin de la pantalla per tocar-vos. I mentrestant, la música electrònica ho embolica tot. Això és el que proposa Sónar amb una cúpula dedicada a l'audiovisual immersiu, que podreu veure tots aquests dies a la franja diürna del festival.

Enguany, al Sonar360º by Mediapro podreu veure els treballs visuals de María S. Leiva, Vincent Houzé, Daito Maneabe, Robot Koch i Mickael Le Goff. A més, podreu gaudir del xou en directe d'Alba G. Corral, que ja ens va meravellar amb les seves projeccions a la inauguració del Festival Grec, on va acompanyar els músics del Kronos Quartet.

Aquesta explosió de tecnologia no es limita al Sonar360º sinó que es reforça amb el Sónar+D, que arriba a la seva setena edició amb un munt d'activitats que volen mirar cap al futur i predir tendències en el món de la tecnologia i la creativitat. El que ve, avisen des de l'organització, és una revolució total en els continguts, que passaran a ser totalment immersius. La cúpula n'és un exemple, però també trobareu ulleres 3D, viatges virtuals a la lluna i llums que canvien en funció de quin espectador tenen davant. Al Sónar, a més de ballar, també us podeu preparar per al futur.

NO T'HO PERDIS: la guia completa del Sónar 2019

Perception María S. Leiva y Miguel Arrieta
Perception María S. Leiva y Miguel Arrieta
Sónar 2019

Últimes notícies

    Publicitat