Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Teatre Lliure posa les entrades a 10 euros per celebrar el seu 45è aniversari

Celebració d'aniversari d'un dels teatres més representatius de Barcelona amb preus reduïts i visites guiades

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

El Teatre Lliure és un dels teatres més representatius de Barcelona, no només per la seva programació independent sinó també per incentivar les obres en català, tant dels clàssics com de teatre contemporani. I aquest any celebra el seu 45 aniversari amb dues accions per promoure el teatre a la ciutat.

Si un dels propòsits que teníeu per aquest any era anar més seguit al teatre, aprofita per anar-hi a preu d'aniversari per tan sols 10 euros. I és que el Lliure posa a la venda 45 entrades a preu reduït per poder veure 'Casa' al Teatre Lliure de Gràcia, una proposta de teatre comunitari sota la direcció de Lucía Miranda, una obra documental 'verbatim' sobre una cosa tan senzilla i complexa com la paraula 'casa'. També podeu anar a veure dos espectacles a la seu principal del Teatre Lliure de Montjuïc: 'L'oncle Vània', una de les obres més importants de la literatura dramàtica del segle XIX, i 'José y la Barcelona disidente', un viatge cap a la dissidència sexual i de gènere de la Barcelona dels anys 70 i 80 del segle XX. 

Afanyeu-vos a comprar les entrades, ja que s'adjudiquen segons ordre de compra, tant a taquilla com per internet utilitzant el codi LLIURE 45. 

'Casa' al Teatre Lliure
Foto: 'Casa' al Teatre Lliure. teatrelliure.cat

A més, si mai heu volgut saber com és un teatre entre bastidors i entrar a la pell d'un actor abans de sortir a escena, també ofereixen visites guiades pel Teatre Lliure de Montjuïc. Si us interessen, heu de fer un pagament previ de 2 euros, que el mateix dia de la visita es pot reutilitzar per la compra d'entrades. Tot i que si ets abonat podràs accedir a les visites de forma gratuïta!

Les visites són dissabte, en dues sessions a les 10.30 i a les 12.30 h i podeu accedir a la reserva a la seva pàgina web

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat