Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Teatre Victòria canvia de mans per art de màgia del Mago Pop

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

No és cap novetat que la majoria de teatres han de saber de trucs i màgia per seguir programant i obrint portes cada dia. Les escasses ajudes al sector i els costos de les produccions fan que s'hagi de treure la vareta de l'estalvi i l'enginy per seguir sent un referent teatral del panorama, i més a una avinguda amb tanta competència com és el Paral·lel.

El Teatre Victòria amb grans produccions de llarga durada segueix sent un referent del Paral·lel i, des del 1986, ho ha estat amb la gestió compartida entre Tricicle, Dagoll Dagom i la productora Anexa sota la societat Tres per 3. Ahir ens va arribar a la redacció una convocatòria de premsa amb un avançament sucós: el Victòria canvia de mans després de 33 anys.

El Mago Pop, un dels il·lusionistes del moment, Premi Nacional de Màgia i amb un extraordinari èxit, tant dins com fora del país, serà el nou propietari del teatre. Aquesta vegada, ni que es tracti d'un mag com ell, no hi ha truc ni cartes amagades. El mag de Badia del Vallès es farà amb les claus i la gestió del teatre i la notícia es farà oficial aquest pròxim divendres, juntament amb la presentació a Barcelona del seu nou espectacle 'Nada es imposible'.

Fa pocs mesos, us explicàvem com el Mago Pop té previst per a juliol de 2020 el seu aterratge a Broadway, per convertir-se així en un dels pocs il·lusionistes que haurà pogut exhibir-se a una de les meques mundials del teatre.


NO T'HO PERDIS: les obres de teatre que no et pots perdre.

Últimes notícies

    Publicitat