Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Telefèric de Montjuïc reobre amb viatges gratis

El transport per cable vol agrair als ciutadans de Barcelona l'esforç realitzat durant el confinament

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

L'icònic Telefèric de Montjuïc reobrirà les portes el 29 de juny, després de passar més de tres mesos paralitzat a causa de l'emergència sanitària. El transport per cable obrirà amb el seu horari habitual d'estiu, és a dir, de 10 del matí a 21 hores de la nit. Per a celebrar la seva nova posada en marxa, el telefèric ha decidit realitzar unes jornades de 'portes obertes' que duraran dues setmanes i en les quals els ciutadans de Barcelona podran gaudir de viatges gratuïts. 

Per tant, del 29 de juny al 12 de juliol, els barcelonins i barcelonines que desitgin gaudir d'un viatge a bord de l'emblemàtic transport de Montjuïc només hauran de reservar la seva entrada gratuïta a través de la web, fins que s'acabin les existències. Per a garantir la salut dels seus passatgers, el telefèric ha reforçat i incrementat les mesures d'higiene i desinfecció tant de les cabines com de la resta de les seves instal·lacions. L'ús de la mascareta serà obligatori i, a més, es controlarà estrictament l'aforament per a no sobrepassar el màxim establert. 

D'altra banda, el Funicular de Montjuïc, que també va suspendre la seva activitat a mitjans de març, reprendrà el seu servei el dissabte 27 de juny, en horari habitual (de dilluns a divendres de 7.30 a 22 hores i els dissabtes, diumenges i festius de 9 a 22 hores). Casualment, la reobertura coincideix amb la celebració del 50 aniversari del telefèric de Montjuïc, que es va inaugurar el 22 de juny de 1970.

NO T'HO PERDIS: Casa Vicens reobre amb entrades a meitat de preu

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat