Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Casa Vicens reobre amb entrades a meitat de preu

La primera gran obra de Gaudí tornarà a obrir les seves portes el pròxim dimecres 8 de juliol

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La primera gran obra d'Antoni Gaudí torna a obrir portes amb una campanya que vol potenciar el concepte de Casa Vicens com a espai d'estiueig, de desconnexió i d'oasi. És una de les primeres obres firmades pel geni que enguany compliria 168 anys. Per cert, si ara revisqués segur que aprofitaria la promoció de reobertura que ha preparat la casa-museu de Gràcia i, de pas, ens donaria algun consell de com superar una pandèmia, ell amb 66 anys va viure la temuda grip espanyola. Però això ja seria un altre tema, ara el que celebrem és l'obertura als visitants d'una de les joies més valuoses de l'obra d'Antoni Gaudí. Ho farà el pròxim dimecres 8 de juliol amb la incorporació de totes les mesures de prevenció i higiene per garantir una visita segura.

Casa Vicens reobre el 8 de juliol amb descomptes
Casa Vicens reobre el 8 de juliol amb descomptesFOTO: Casa Vicens

Novetats i descomptes

La reobertura de museus coincideix en el gran desplegament de mesures de seguretat i en els descomptes, la majoria dels centres museístics de la ciutat han tornat a l'activitat amb promocions especials que són d'agrair. Des de les entrades gratuïtes a la Sagrada Família i al Recinte Modernista de Sant Pau, passant pel 2x1 del MNAC o el 50% de descompte que ofereix la Casa Vicens per a les entrades comprades durant el mes de juny i juliol. A més, ofereix gratuïtament una audioguia en tretze idiomes per a cada persona i dues modalitats de visita: la de recorregut lliure o la 'Summer Vicens' que inclou un exclusiu aperitiu de Hofmann, l’empresa que gestiona la cafeteria de la casa-museu.

Pel que fa a la prevenció i higiene, Casa Vicens només vendrà entrades per la web o per telèfon, l'aformaent es reduirà a un terç de tota la seva capacitat, s'obligarà l'ús de mascareta, no es donarà cap tipus de document imprès i s'establirà un recorregut únic dins la casa. L'horari serà l'habitual, de 10 a 20 h de dilluns a diumenge.

NO T'HO PERDIS: La Casa Batlló reobre amb visites gratuïtes pels catalans

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat