Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pista de Gel al Tibidabo
TibidaboPista de Gel al Tibidabo

Així és la nova pista de gel del Tibidabo

La nova pista serà d’un material sintètic sostenible i quedarà oberta fins al 5 de gener

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Vinga, imaginem-nos una escena pintoresca de Nadal. Hem esmorzat xocolata desfeta i, abrigats amb gorra i guants, ens dirigim a una de les pistes de gel de Barcelona per lliscar com un trineu. Què podríem fer perquè la nostra escena sigui encara més idíl·lica? Potser col·locar la pista de gel al bell mig del parc d’atraccions de Tibidabo?

Aquest escenari digne d’una pel·lícula nadalenca de Netflix (ara els hem donat una idea, estigueu atents per si el Nadal vinent treuen un film festiu ambientat a la ciutat!) passarà a ser una realitat. Durant les festes, el parc d’atraccions del Tibidabo tindrà una pista de gel oberta a tota la ciutadania.

La pista s’instal·larà a la Plaça dels Somnis, i estarà operativa del 26 de novembre al 5 de gener, sempre que el Parc estigui obert. Hi cabran unes 40 persones i accedir-hi estarà inclòs al preu de l’entrada al parc d’atraccions, però també hi haurà la possibilitat de fer ús de la pista sense visitar la resta del Parc, abonant 5 euros

Pista de Gel al Tibidabo
TibidaboPista de Gel al Tibidabo

I com serà la pista de gel del Tibidabo? Tindrà 200 metres quadrats i (alerta!) no serà ben bé de gel, sinó feta d’un material sintètic. En concret, la pista serà de panells de polietilè, un material nou que no requereix consum energètic, ja que no necessita ni aigua ni electricitat per conservar-se. Ah i, a més, permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real.

A més, durant les festes de Nadal, el Tibidabo estrenarà nous espectacles i activitats. Les mascotes del parc protagonitzaran el show ‘El Bo de Conllserola’, sobre un porc senglar compromès amb el medi ambient. El parc també acollirà el ‘Tibimarionetarium’, l’espectacle nadalenc de titelles amb música, que es podrà veure cada hora del 3 de desembre al 5 de gener.

I per acabar, el Tibidabo rebrà la visita d’un personatge de la ciutat que només es deixa veure quan arriben les festes de Nadal. Es tracta del malèfic i tenebrós Krampus, que s’allotjarà a l’Hotel Krüeger: si després de patinar sobre gel teniu ganes de sentir més adrenalina, ja sabeu on anar.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2022 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat