Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pista de gel Tibidabo
Foto: Parc d'atraccions del Tibidabo

Ja hi ha data per la reobertura de la pista de patinatge del Tibidabo

El parc d'atraccions també celebrarà el Nadal amb nous espectacles i tallers de postres nadalenques

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Hi ha moltíssimes maneres de celebrar el Nadal a Barcelona, però una de les més divertides és patinar sobre gel. La ciutat acollirà diverses pistes de gel fins a principis de gener, i una d'elles serà la pista de gel del Tibidabo. Tindrà 200 metres quadrats amb capacitat per a 40 persones i (alerta!) malgrat que sembli que patineu sobre gel real, serà gel sintètic. En concret, la pista estarà feta de materials sostenibles que no requereixen consum elèctric ni aigua per funcionar i que permeten recrear l'experiència de patinar sobre gel d'una manera molt més respectuosa amb el planeta.

Pista de Gel al Tibidabo
TibidaboPista de Gel al Tibidabo

La pista s'instal·larà del 25 de novembre fins al 5 de gener i serà el segon any consecutiu que la Plaça dels Somnis del parc d'atraccions acollirà la instal·lació de la pista. Les entrades per accedir-hi estaran incloses dins el preu de l'entrada al Tibidabo, tot i que si voleu anar-hi sense visitar el parc, també podreu fer-ho amb un tiquet de 5 euros.

A més de la pista de gel, la gastronomia i les activitats familiars també formaran part del programa del parc per celebrar el Nadal. El 2 de desembre, la Sala Lego del Tibidabo acollirà el Taller Escribà, amb el que el mestre pastisser Christian Escribà oferirà als socis del TibiClub un taller de rebosteria nadalenca. A més, si visiteu el parc al llarg de la temporada, podreu gaudir de diversos productes inspirats en el Nadal a la Pastisseria Escribà del parc d'atraccions.

NO T'HO PERDIS: Quan i com serà l'encesa dels llums de Nadal (horaris i novetats)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat