Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto de menjar
Foto: Shutterstock- AnikonaAnnFoto de menjar

El Time to Eat Fest tindrà wifi gratis gràcies a Parlem

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja sabem què passarà. El dissabte 30 de novembre entrareu al Museu Marítim i us trobareu amb plats deliciosos i amb tan bona pinta que no podreu deixar de fotografiar-los, fer vídeos i compartir-ho tot a les vostres xarxes socials. Però no patiu ni una mica per les vostres dades, ja que el Time to Eat Fest tindrà wifi gratis gràcies a la companyia catalana Parlem Telecom, qui instal·larà diversos punts wifi per tot el recinte del festival. Busqueu Timeto_Parlem i a volar!

Al Time to Eat podreu tastar 16 plats que 20 dels xefs més importants de la ciutat han elaborat amb producte català i especialment per aquest esdeveniment gastronòmic que tindrà lloc al Museu Marítim dissabte 30 de novembre d'11 a 22 hores. Les cuines no pararan, així que us els podreu cruspir a qualsevol hora! A més d'omplir la panxa amb producte català, durant tot el dia no deixaran de passar coses: sessions de Dj, tallers, activitats familiars i fins i tot un bingo gastro! 

Si us agrada el bon menjar, no us perdeu el Time to Eat Fest, és una oportunitat d'or per gaudir de les millors cuines de casa nostra reunides en un mateix espai.

NO T'HO PERDIS: 7 raons que faran del Time to Eat Fest un esdeveniment imperdible!

Últimes notícies

    Publicitat