Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
D9 Bar
Foto: D9 Bar

El TSJC obliga a deixar obrir immediatament fins a les 12 bars i restaurants

Després que el Govern hagi anunciat l'ampliació d'horaris en la restauració pel dilluns, el TSJC insta a que entri en vigor avui

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Gir d'última hora en la desescalada a Catalunya. Només 3 hores després que el Govern hagi comparegut per anunciar l'ampliació d'horaris en la restauració i permetre trobades de fins a 10 persones, el TSJC en el taulell de joc de mesures amb una obligació que avançaria els canvis a avui o demà. Així doncs, i tal com estableix la llei, un cop el tribunal li hagi comunicat al Procicat i aquest ho faci públic, les mesures cautelars acceptades pel TSJC entrarien en vigor immediatament.

La petició que s'ha acceptat la va presentar fa unes setmanes el Gremi d'Hostaleria i, després de ser desestimada en una primera votació, aquesta vegada ha comptat amb una majoria dins del tribunal. Així doncs, entre avui i demà, el sector de la restauració no solament podrà obrir de forma ininterrompuda fins a la mitjanit, sinó que també veu ampliat l'aforamanet interior fins al 50%. 

El govern havia aprovat l'ampliació dels horaris fins a les 24h i les trobades de 10 persones, en cap cas l'ampliació de la capacitat de comensal en els interiors, que fins a nou anunci s'aplicaran a partir del dilluns 24 de maig. La resolució del TSJC avança l'entrada en vigor d'aquestes mesures i hi afegeix l'ampliació d'aforament, tot i que encara no és segur si es portarà a terme ni quan.

NO T'HO PERDIS: Desescalada a Catalunya: què es pot fer i què no?

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat