Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Això és el Raval' videoclip
Videoclip 'Això és el Raval'

El vídeo viral d'uns alumnes de quart d'ESO que reivindiquen el Raval a través del rap

Aquest forma part de la iniciativa impulsada pel CCCB i ja acumula gairebé mig milió de visualitzacions a Twitter

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Està clar que la música és una eina molt útil a l'hora d'expressar un sentiment, explicar una experiència o reivindicar alguna idea. És per aquest motiu que un grup d'alumnes de quart d'ESO del Raval i Bon Pastor han gravat un vídeo musical defenent els seus barris. De fet, els alumnes han gravat tres cançons titulades 'Això és el Raval', 'Som comunitat' i 'Ets benvingut aquí', on deixen molt clar que els seus barris estan disposats a acollir a tothom.


Aquesta iniciativa forma part del projecte anomenat 'Exploracions Urbanes', que ha impulsat el CCCB i Androna Cultura, que vol donar a conèixer diverses realitats dins de Barcelona. Els alumnes que han participat estudien a l'Institut Miquel Terradell i a l'institut-escolta El Til·ler.

Les tres cançons són el resultat d'uns mesos de treball on els joves han creat aquestes a partir de les seves experiències personals. Amb l'objectiu de trencar els estigmes i prejudicis al voltant d'aquests baris, el CCCB va penjar el vídeo al seu compte de Twitter, on en menys d'una setmana ja ha aconseguit gairebé mig milió de visualitzacions.

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música a Barcelona i Catalunya el 2023

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat