Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festes de Sants 2019: Carrer Alcolea de Dalt
Foto: Maria DiasFestes de Sants 2019: Carrer Alcolea de Dalt

Els balcons de Sants es transformaran per celebrar la festa major

Dues comissions de veïns s'han organitzat per a decorar dos carrers amb mans de colors en homenatge als sanitaris

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

La federació Festes Major de Sants ha decidit cancel·lar la celebració prevista entre els dies 22 i 26 d'agost degut a la crisi sanitària i a l'augment de rebrots per coronavirus. Malgrat això, dues comissions de veïns, Papin i Sagunt s'han organitzat per a decorar dos carrers amb mans de colors en homenatge al personal sanitari i a tots aquells que van col·laborar durant els dies de confinament. A més, tots dos carrers lluiran un mural d'uns tres metres, compost de dos mapes que mostraran la meitat sud i la meitat nord del barri de Sants, a més de fotos enviades pels veïns de les festes del barri d'anys anteriors.

Per si no fos prou, la federació també anima als veïns a decorar els seus balcons amb estels fetes a mà per a mantenir la festivitat viva de forma simbòlica. D'aquesta manera, malgrat deixar enrere decoració dels carrers del barri com cada any, es recupera l'antiga tradició de decorar els balcons i que, amb els anys, s'havia perdut.

Les celebracions que es mantindran estaran adaptades a les mesures de seguretat que exigeix la situació. Les activitats que es duran a terme durant els cinc dies són recitals de poesia, vermuts, concerts, monòlegs, teatre de titelles i havaneres. En tots els casos, són actes gratuïts amb aforament limitat, de manera que, s'ha de demanar reserva prèviament. Finalment, es durà a terme l'ofrena floral a Sant Bartomeu en les parròquies Santa Maria de Sants i en el Mercat de Sants els dies 24 i 25 respectivament.

NO T'HO PERDIS: Escapades d'un dia des de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura en la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat