Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els bombers salven una família d'aneguets i l'emotiu rescat es fa viral

Els agents del Servei d'Extinció d'Incendis i Salvament de Barcelona es converteixen en herois a les xarxes socials després de la seva intervenció

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Ha estat, sens dubte, un dels moments més emotius del cap de setmana, un rescat no gaire arriscat ni espectacular en la seva execució però sí heroic per estar revestit de noblesa i generositat.

La història es va desenvolupar dissabte al carrer Pujalt, a Vallbona, al districte de Nou Baris de Barcelona. Els bombers van intervenir per rescatar de l'interior d'una claveguera nou aneguets atrapats que es trobaven desorientats i separats de la seva mare que, desesperada, feia guàrdia per la rodalia.

Un veí, després de sentir piular els aneguets des de dins d'un embornal, va posar-se en contacte amb emergències i una dotació del Servei d'Extinció d'Incendis i Salvament va posar en marxa un petit operatiu per salvar els animals i aconseguir que es retrobessin amb la mare.

El rescat d'animals és una de les atribucions del cos de bombers. La dificultat d'accés a la claveguera va posar a prova l'enginy dels agents que van haver de fabricar eines per extreure els animals de l'interior.

El millor de tot, el final feliç: el vídeo que els bombers van publicar al seu compte on es pot veure com la mare es reuneix amb els seus petits pollets, convertint el seu rescat en un dels fenòmens virals del cap de setmana, com ja va passar amb altres famosos operatius per salvar aneguets fets per bombers de tot el món.

NO T'HO PERDIS: Fase 3 a Barcelona: quan i com serà?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat