Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cinemes Girona
Foto: Cinemes Girona

Els Cinemes Girona ofereixen 28 sessions gratuïtes per reforçar l'autoestima dels infants

L'establiment acull el Cicle de Cinema pels Drets dels Nens sota el lema 'La infància creix a Barcelona'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Anar al cinema sempre és un bon pla i més ara que arriba el fred. Penseu, per tant, a visitar les sales de Barcelona per veure algunes de les pel·lícules de la cartellera de novembre. A més, si ho voleu fer en família, ara també ho podreu fer de franc. Fins al 26 de novembre, els Cinemes Girona ofereixen un total de 28 sessions gratuïtes on es projectaran sis pel·lícules diferents i una secció de curtmetratges.

Es tracta d'una nova edició del projecte 'Cicle del Cinema dels Drets dels Infants', que, tal com indiquen a la web de la iniciativa "reivindica el dret a ser un mateix o mateixa (...) i vol reforçar l'autoestima d'aquells infants que se senten poc reconeguts o fins i tot menystinguts, amb el foment del respecte i l'acceptació de la diversitat". L'Ajuntament de Barcelona ha tornat a planificar el cicle per reivindicar "el dret de la infància a viure en pau".

Sota el lema 'La infància creix a Barcelona' els cinemes acolliran la nova edició del projecte amb projeccions dividides per nivells educatius: cicle infantil, cicle inicial, mitjà i superior d'educació primària i 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO. A més, hi ha quatre sessions adreçades al públic familiar tots els diumenges al matí, una per a entitats socioeducatives i una altra per a adolescents.

Quines pel·lícules es projectaran?

Les sis pel·lícules que podreu anar a veure són: 'Ferdinand', 'Kung Fu Panda', 'Units per un somni', 'Manou', 'Billy Elliot', 'Petites històries per qui es vol ser' i 'La (des)educación de Cameron Post'. A més, si ho sol·liciteu prèviament, tots els llargmetratges disposen d'audiodescripció i subtitulació.

NO T'HO PERDIS: Com pagar menys per anar al cinema a Barcelona: dies de l'espectador

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat