Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els Cinemes Méliès tanquen definitivament a causa de la crisi sanitària

El cine del carrer de Villarroel tanca després de més de 20 anys programant cinema d'autor

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La Covid-19 ha arrasat, ho sabem, provocant víctimes diverses. A més dels bars i restaurants que no han aguantat el tancament forçat i les botigues que tampoc han obert després del confinament, ara hem de lamentar una nova baixada de persiana definitiva. Els mítics Cinemes Méliès tanquen definitivament després de 24 anys programant el millor cinema d'autor i en versió original.

Segons declaracions de Carles Balagué, propietari dels cinemes, al diari 'Ara': "La decisió ha sigut difícil, però no ens vèiem capaços de tirar endavant el projecte amb una situació econòmica tan delicada –explica Balagué–. Les mesures relacionades amb la Covid ens haurien obligat a fitxar dues persones i això no ho podíem assumir. Però també ha influït molt les males relacions amb la propietat de la finca, que és Coral Homes, una filial de CaixaBank que no en té cap cura. La finca està en males condicions i sempre havíem d'estar fent reparacions".

La crisi sanitària ha estat el cop definitiu, però la mala sort feia anys que perseguia les sales del carrer de Villarroel. "Hem suportat un incendi que va destruir la cabina. Mesos abans havíem sofert una inundació per desídia de la finca i, l'última, va ser la caiguda del sostre de la sala 2, per descuit del pati de la casa. Però com diu la cançó, vint anys no són res, i seguim al peu del canó", explicava Balagué en la celebració dels 20 anys dels cinemes.

NO T'HO PERDIS: Les 50 millors pel·lícules catalanes de tots els temps.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat