Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els dos millors panettone d'Espanya del 2022 es fan a Barcelona

Daniel Jordà i Eric Ortuño guanyen el concurs del Concurs del Millor Panettone Artesà 2022

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Buscar un panettone per endolcir els àpats de Nadal no és qualsevol cosa: cal tenir tota la família satisfeta! Aquest any la tria serà més fàcil: perquè els dos millors panettone d'Espanya es fan a Barcelona, i tenen sabors diferents. Dos pastissers de Barcelona, Daniel Jordà (Panes Creativos) i Eric Ortuño (l'Atelier Barcelona) han guanyat les dues categories del VII Concurs del Millor Panettone Artesà d'Espanya. 

Jordà ha rebut el guardó al millor panettone clàssic de fruites. El forner elabora pans experimentals tan curiosos com el de síndria, on aboca tota la seva creativitat. I el xef i pastisser Eric Ortuño ha guanyat el premi al millor panettone de xocolata, que elabora amb la seva sòcia Ximena Pastor a l'Atelier Barcelona. Al seu currículum, tenen altres premis com la Millor Coca de Sant Joan 2020. 

El jurat del premi està format per reconeguts professionals del sector com Iban Yarza i Ramon Bosser, que han valorat la forma, el sabor, l'olor i la presentació del panettone, entre altres paràmetres. No és el primer any que Barcelona triomfa en el concurs, ja que en edicions anteriors han guanyat pastisseries com Cloudstreet el 2019 i Ochiai el 2018. 

NO T'HO PERDIS: La guia més completa del Nadal a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat