Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els festivals eròtics més calents del 2018
Notícies / Sexe i Cites

Els festivals eròtics més calents del 2018

EroStreet Festival
© Marc Dídac EroStreet Festival

Inaugurem temporada festivalera 'hot' per Sant Valentí, amb el SENSUAL ArtMusic Festival, una proposta nova que pretén ser cosmopolita i aglutinadora de diverses arts. Durarà fins al 23 d’abril, tindrà més de 60 esdeveniments i més de vint establiments hi estaran implicats! Des d’un sopar amb kimonos al restaurant de fusió Nikkei 103, fins a un taller d’alternatives a la monogàmia a Amantis Gràcia, passant per una exposició de pintura eròtica a l’Axel Hotel.

Febrer continuarà fort amb l’esdeveniment sexual més punk de l’escena catalana: Una Revueltra Trans. El 23 i 24, a Can Batlló s’organitza aquest espai "crític amb els discursos essencialistes de gènere, les aportacions transfeministes i la preocupació per la institucionalització del moviment LGTBI". Advertim: droga dura per a ments molt inquietes. Recomanem el debat del divendres tarda sobre noves identitats: plurisexualitat, assexualitat i demisexualitat. Entre els ponents, Miquel Missé, una referència del món transmasculí a Barcelona i un excel·lent orador. Només per ell, ja val la pena acostar-s’hi.

I el 19 i 20 de maig, la traca: arriba la 3a edició de l’EroStreet Festival, festassa elegant de veritat. Se celebrarà al MEAM i comptarà amb estands, tallers, xerrades, actuacions i exposicions de porno, BDSM, tantra, fetish, LGTBiQ+, poliamor, swingers, diversitat funcional i joguines sexuals. El Japan Corner serà la novetat d'enguany: hi trobareu el misticisme eròtic a través de l’art del shibari, l’hentai i les suspensions (tècniques de lligatge orientals) que es podran provar in situ.

Però no tot són bones notícies: Barcelona perd aquest 2018 un dels seus festivals. L'any passat el nostre 'catalan pornstar' Conrad Son engegava un festival 'horny' al Poble-sec en temporada estiuenca. Enguany punxa. 'Bye, bye love'.

I a la tardor, tindreu la possibilitat de revisitar el Saló Eròtic. Xous porquirols en viu i estands de sex-shops solen ser les seves principals atraccions. Ara bé, avisem: no és apte per a ments sensibles ni persones amb gust. Vosaltres decidiu.

Advertising
Advertising