Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els festivals eròtics més calents del 2018

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Inaugurem temporada festivalera 'hot' per Sant Valentí, amb el SENSUAL ArtMusic Festival, una proposta nova que pretén ser cosmopolita i aglutinadora de diverses arts. Durarà fins al 23 d’abril, tindrà més de 60 esdeveniments i més de vint establiments hi estaran implicats! Des d’un sopar amb kimonos al restaurant de fusió Nikkei 103, fins a un taller d’alternatives a la monogàmia a Amantis Gràcia, passant per una exposició de pintura eròtica a l’Axel Hotel.

Febrer continuarà fort amb l’esdeveniment sexual més punk de l’escena catalana: Una Revueltra Trans. El 23 i 24, a Can Batlló s’organitza aquest espai "crític amb els discursos essencialistes de gènere, les aportacions transfeministes i la preocupació per la institucionalització del moviment LGTBI". Advertim: droga dura per a ments molt inquietes. Recomanem el debat del divendres tarda sobre noves identitats: plurisexualitat, assexualitat i demisexualitat. Entre els ponents, Miquel Missé, una referència del món transmasculí a Barcelona i un excel·lent orador. Només per ell, ja val la pena acostar-s’hi.

I el 19 i 20 de maig, la traca: arriba la 3a edició de l’EroStreet Festival, festassa elegant de veritat. Se celebrarà al MEAM i comptarà amb estands, tallers, xerrades, actuacions i exposicions de porno, BDSM, tantra, fetish, LGTBiQ+, poliamor, swingers, diversitat funcional i joguines sexuals. El Japan Corner serà la novetat d'enguany: hi trobareu el misticisme eròtic a través de l’art del shibari, l’hentai i les suspensions (tècniques de lligatge orientals) que es podran provar in situ.

Però no tot són bones notícies: Barcelona perd aquest 2018 un dels seus festivals. L'any passat el nostre 'catalan pornstar' Conrad Son engegava un festival 'horny' al Poble-sec en temporada estiuenca. Enguany punxa. 'Bye, bye love'.

I a la tardor, tindreu la possibilitat de revisitar el Saló Eròtic. Xous porquirols en viu i estands de sex-shops solen ser les seves principals atraccions. Ara bé, avisem: no és apte per a ments sensibles ni persones amb gust. Vosaltres decidiu.

Últimes notícies

    Publicitat