Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cinc plans romàntics per Sant Valentí a Barcelona

Cinc plans romàntics per Sant Valentí a Barcelona

Arriba setmana de l'amor: esprem fins l'última gota del maduixot del desig!

Hall0
Hall0
Per Ricard Martín |
Advertising

D'acord: la Teoria King-Kong, Camille Paglia, el posfeminisme, el tribalisme cupaire i blablabla han clavat una estaca en el cor de l'amor romàntic. Però vaja... Oi que pocs de nosaltres creiem que el senyor que van clavar en una creu fos fill de Déu i bé que passem per caixa per Setmana Santa i Nadal? Aquí teniu cinc plans romàntics per Sant Valentí. Quasi tots són en hotels: si s'encén l'esca de la passió, ho teniu fàcil per ballar el mambo horitzonal ben ràpid. I si en voleu més iddes, no dubteu a passar per la guia de la Barcelona més romàntica o per el llistat dels restaurans més romàntics de Barcelona. Encertareu segur!

Cinc plans romàntics

© Rita Sola Canals

The Juice House: Valentí calent

La Daniela Luzzatto, The Juice House (Parlament, 12. T. 93 117 15 15) proposa una 'joint venture' amb l'estudi de disseny Eating Paters per reinterpretar Sant Valentí "sense acostar-nos tant a la part romàntica, més enfocada a la sensualitat, amb aliments i begudes afrodisíacs. Celebrar l'amor sense necessitat d'una parella formal i una caixa de bombons". Sense eufemismes: el menú Hot Valentine us escalfarà amb plats com un risotto rosa de remolatxa amb sàlvia, espàrrecs i parmesà, o cloïsses amb salsa de cava i gingebre. I acullen encantats tant a parelles, solters i grups. Recordeu les discoteques amb festes de feromones?

Restaurants, Mediterrània

El Passatge del Murmuri: amor trompa!

icon-location-pin Eixample

El Passatge del Murmuri, més que solvent restaurant de l'hotel Murmuri, té una oferta terrenal, directa i assequible. Un menú del dia –a 16 € al migdia, a 25 € de nit– que estarà vigent tota la setmana en què el romanticisme s'expandeix, fins al 18 de febrer (i la nit del dia 14 teniu, per la cara, una ampolla de cava afegida al menú). Són plats de cuina catalana contundents, com bacallà a la llauna amb mongetes de Santa Pau o o ous trencats amb botifarró d'arròs i poma. I 'oju': del 9 al 18, que a la cocteleria de l'hotel, el Bar Marfil, si hi aneu dos i un diu "estic enamorat/ada" se us convidarà a una copa.

Time Out diu
Advertising
Restaurants, Espanyola

Oria: per tocar el cel

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Berasategui i Javier de las Muelas han desenvolupat una oferta total de menú i còctel que, més que quedar bé, us farà conquerir el cel. El menú s'inicia amb un aperitiu seguit d'una infusió de tomàquet amb cranc real i brots tendres. I dos suggestius plats principals: llobarro rostit sobre llit de ceba tendra trufada i salsa de mostassa violeta amb falsa roca de remolatxa i terrina de xai amb el seu suc, endívia i poma amb mantega noisette, tàrtar de blader i torrada de fongs. I per acabar, xocolata cruixent, crema gelada de cafè amarg i una selecció de petit fours. Acompanyat amb Cava Marquès de Gelida Pinot Noir Rosé Brut Reserva (65 €). D'aperitiu, De las Muelas proposa el C'est Toi, un còctel delicat i seductor.

The One Barcelona
© Roger Méndez
Hotels

The One Barcelona GL: amor a l'Spa!

icon-location-pin Eixample

I si lligueu els gossos amb llonganisses, i teniu una devoció cega per Sant Valentí, aquesta és la vostra. Des del 12 de febrer fins al dissabte 17, aquest hotel de gran luxe disposa d'una oferta que no està gens malament, si tenim en compte que és per a dues persones: habitació per a dos, amb dos sopars de menú degustació (5 plats i còctel), dos massatges a l'Spa, una ampolla de cava a l'habitació i dos esmorzars, 550 €. Esclar que si li proposeu al vostre objecte de desig partir les despeses, us fotrà per barret la invitació. Això no és gens romàntic, home.

Advertising
Bars i pubs, Cocteleries

La Terraza Del Claris: gastronomia 'top'

icon-location-pin Eixample

La Terrassa del Claris és singular per dos motius: primer, perquè és una terrassa amb unes vistes espaterrants, i està acondicionada per a sopar-hi tot l'any. Segon, perquè el seu excel·lent nivell gastronòmic s'ha elevat fins i tot més encara: s'hi ha instal·lat el xef madrileny Aurelio Morales, que ja ostenta una Michelin al Cebo de Madrid. Del 12 al 18 de febrer, un menú a la Terrassa us sortirà per 55 €. I si la cosa s'anima, nit per a dos amb esmorzar servit a l'habitació, ampolla de xampany, maduixes amb xocolata i bany amb pètals de rosa, 350 €. Ningú ha dit mai que l'amor sortís barat.

Advertising