Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Socorrista Barcelona
Foto: Carlos Pereira M

Els socorristes de Barcelona desconvoquen la vaga

L'empresa concessionària ha promès contractar més treballadors per poder establir més torns de rotació

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Un cap de setmana complicat a les platges de Barcelona com a resultat de la vaga de socorristes que ha fet aixecar la bandera groga per la falta de vigilància. Per sort, la negociació ha permès que les parts arribin a un acord i els treballadors tornin a la feina.

Reunits en assemblea dissabte a la nit, els socorristes han decidit acceptar l'acord de l'empresa concessionària del servei i la vaga es va aixecar ahir diumenge.

El col·lectiu reclamava millores laborals, sobretot relacionades amb l'augment de la plantilla per tal de poder establir torns de rotació que gargaritzin un òptim servei. L'empresa s'ha compromès a contractar més personal "de forma urgent" per tal de cobrir més torns i els descansos del personal, per tal que un sol vigilant no faci torns de més de sis hores.

Altres compromisos impliquen garantir el tallatge i patronatge dels uniformes femenins, programar revisions mèdiques, respondre les comunicacions dels treballadors i treballar un protocol per a casos excepcionals de dèficit de personal.

NO T'HO PERDIS: Platges genials a mitja hora de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat