Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
AVE
FOTO: Shutterstock

Renfe posa a la venda bitllets per 20 euros per viatjar en AVE per Espanya

La promoció és vàlida per viatges que siguin entre el 24 de juliol i el 10 de setembre de 2023

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si voleu anar a visitar Espanya amb un pressupost ajustat, aquesta notícia us interessa. Renfe ha posat a la venda bitllets per viatjar a diferents ciutats d'Espanya aquest estiu per 19 euros. L'oferta no té límit d'edat i és vàlida per viatges en Alta Velocitat des del 24 de juliol al 10 de setembre d'aquest any. Els bitllets ja estan a la venda i es poden comprar fins al proper diumenge 9 de juliol.

La iniciativa posa a disposició els bitllets bàsics a 19 euros i d'altres a 25 euros, que inclou flexibilitat horària y possibilitat d'escollir seient. A més, pels menors fins a tretze anys el preu es redueix a 5 euros.

Aquesta oferta inclou onze rutes diferents que creuaran Espanya fins a principis de setembre, entre les quals es troben tres que surten des de Barcelona; Barcelona-Màlaga, Barcelona-Granada i Barcelona-Sevilla. Si voleu començar a planejar una escapada, els bitllets ja estan a la venda a la web de Renfe.

Altres descomptes de transport

A més d'aquesta iniciativa de Renfe, si teniu entre 18 i 30 anys també podeu accedir a descomptes de fins al 75% a bitllets de transport públic tant per Espanya com per Europa.

Per aconseguir aquest descompte només us heu de registrar a la pàgina web del Ministeri de Transport i aconseguiràs un codi que podreu aplicar a totes les compres de bitllets de transport entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023.

NO T'HO PERDIS: 10 llocs de Catalunya que has de conèixer

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat