Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els universitaris podran sol·licitar una compensació per les T-jove no utilitzades

L'ATM ha habilitat un formulari en línia per tramitar les reclamacions que funcionarà fins al 31 de gener de 2021

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

L'ATM (Autoritat del Transport Metropolità) ha anunciat que els universitaris que tinguin una T-jove adquirida abans del 16 d'octubre podran sol·licitar una compensacióuna mesura que ja es va aplicar durant el primer confinament, a conseqüència de la suspensió de les classes teòriques per la covid. De moment, i fins pròxim avís, la docència universitària seguirà impartint-se en línia

Un nou títol: T-compensació 

S'ha habilitat un formulari a la pàgina web d'ATM, disponible fins al 31 de gener del 2021, on es podrà realitzar la reclamació. Per poder fer la sol·licitud és imprescindible que la data de caducitat de la T-jove sigui màxim el 12 de gener del 2021. Un cop això hagi estat validat, la compensació es farà tenint en compte els dies lectius en els quals no s'hagi utilitzat el bitllet i s'entregarà un nou títol anomenat T-compensació covid. 

No us amoïneu si la vostra T-jove no ha caducat perquè podreu fer tots tràmits sense cap problema. I, sobretot, no us oblideu d'adjuntar la vostra matrícula universitària d'enguany per poder certificar que sou estudiants, sinó la petició no tindrà validesa. Teniu tota la informació detallada i els passos a seguir al web de l'ATM o accedint a l'enllaç del tuit. 

NO T'HO PERDIS: Quan puc sortir del meu municipi sense risc de sanció?

Últimes notícies

    Publicitat